Çikolatalı, Bademli Ve Keçi Peynirli Kayısılı Tart

Ürün Önerileri: Gold Ballotin Kutu, 4 Adet PralinBallotin Kutu, 200 gr. 

Malzeme Listesi


- 1/2 Paket (Yaklaşık 480 Gram) Tereyağlı Çözülmüş Milföy

- 170 Gram Yumuşatılmış Keçi Peyniri

- 2 Yemek Kaşığı Bal

- 6 Adet Taze Kayısı (çekirdekleri çıkarılmış ve dilimlenmiş)

- 4 Adet Godiva Pralin, (Godiva Gold Ballotin kutu)

- 2 Tatlı Kaşığı Krem Şanti

- 3 Yemek Kaşığı Kavrulmuş ve Dilimlenmiş Badem

 


Hazırlanış


  1. Milföy hamurlarını birleştirip yaklaşık 25 cm’lik kare olacak şekilde açın. Sonrasında altı adet 12 x 7 cm’lik dikdörtgenler halinde kesin ve yağlı kâğıt kaplı fırın tepsisine yerleştirip tüm hamurların üzerini kabarmaması için çatalla delin.
  2. Keçi peynirini balla karıştırın ve hamurun üzerine eşit şekilde dağıtın. Üzerine, dilimlediğiniz kayısıları dizin. Hamurun kenarında 1 cm’lik boşluklar olmasına dikkat edin. 
  3. 200 º C fırında yaklaşık 25 dakika veya böreğin kenarları kabarıp altın rengi olana kadar pişirin.
  4. Sıcak (kaynar olmayan) su dolu tencerenin üzerine oturtulmuş ısıya dayanıklı bir kapta, Godiva Gold Ballotin Kutu Pralinler’ini krem şanti ile bir çatal yardımıyla pürüzsüz olana kadar eritin.
  5. Eritilen çikolatayı fırından çıkan böreklerinizin üzerine gezdirin ve son olarak süslemek için ince dilimlenmiş bademleri kullanın.

(Not: kayısı mevsimi olmadığında şeftali veya erik de kullanabilirsiniz.)




BİRLİKTE SATIN AL