GODIVA GANAJLI SICAK ÇİKOLATA
Servings
Prep time
Cook time
Godiva Ganajlı Sıcak Çikolata
Malzeme Listesi
- 6 Su Bardağı Tam Yağlı Süt
- Yarım Su Bardağı Çırpılmış Yoğun Krema
- 170 Gram İnce Doğranmışgodiva Mini Bar Sticks (İstediğiniz Çeşidi İle)
Hazırlanışı
- Tarife önce ganajı hazırlayarak başlayın, yoğun kremayı orta boy bir tencereye dökün. Düşük ila orta-düşük ısıda, krema kaynamaya başlayınca kadar ısıtın.
- Üzerine sıcakken hemen dilediğiniz Godiva Mini Bar Stick’leri ekleyin. Çikolata tamamen eriyene ve homojen hale gelene kadar yavaşça karıştırın.
- Hazırladığınız ganajı küçük bir kâseye dökün ve sertleşene kadar soğutun.
- Ardından 6 su bardağı sütü büyük bir tencereye dökün. Düşük ila orta-düşük ısıda sütü kaynayana kadar ısıtın. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve ısıya dayanıklı 6 bardağa paylaştırın.
- Hazırladığınız ganajı da 1 ila 2 yemek kaşığı olacak şekilde sütü eklediğiniz bardaklara koyun, homojen olana kadar karıştırın ve hemen servis yapın.
(Not: Kalan ganajınız varsa, sıkıca kapatılıp iki güne kadar buzdolabında saklayabilirsiniz.)